![]() |
Cześć dzisiaj jest chłopaki lub dziewczyny dzień zakochanych czeba coś dać chłopaki dziewczynom prezenciki chociarz jak jesteście daleko od dziewczyny to kartki albo malutki drobiazg a zobaczycie dziewczyna się uczieszy dobra kończe tom mojom noteczke i prosze o komenty NarX ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
14.02.2005 :: 21:05 :: 195.136.186.4 Kurde Gosiaczek wiedziałam ze uwielbiasz BMW ale ze az tak?? Ty sie chyba zabujałas w nich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
14.02.2005 :: 19:25 :: bbs93.neoplus.adsl.tpnet.pl Masz fajnego bloga! Jak byś miała czas to mogłabyś zajrzeć i równierz coś o moim powiedzieć? Ale nie trzeba. Piszę tego koma bezinteresownie. Jak byś jednak chciała spojrzeć kto jest taki miły (ta moja skromność =] ) to zapraszam www.basia.talk.pl Zawsze jesteś miło widziana u mnie! |
14.02.2005 :: 19:25 :: bbs93.neoplus.adsl.tpnet.pl Masz fajnego bloga! Jak byś miała czas to mogłabyś zajrzeć i równierz coś o moim powiedzieć? Ale nie trzeba. Piszę tego koma bezinteresownie. Jak byś jednak chciała spojrzeć kto jest taki miły (ta moja skromność =] ) to zapraszam www.basia.talk.pl Zawsze jesteś miło widziana u mnie! |
14.02.2005 :: 18:12 :: ayn245.neoplus.adsl.tpnet.pl *Aneta* Cześć fajny blogasek !!! Chyba zacznę Cię odwiedzać nawet nie chyba le na pewno tylko wejdz do mnie i daj mi komcia i napisz tam swuj adres na tego bloga bo ja nie mogę pszepiasc bo mam cos popsute !!!www.szalonajedenastolatka.blog.onet.pl Proszę wpadnij do mnie albo napisz mi na adres niusia11@vp.pl i podaj mi swuj adres e-meil jak masz oczywiście !! ![]() |
14.02.2005 :: 16:40 :: 80.51.255.74 Chlopczysko Co ja widzę maniaczka BMW!! No to masz fajne hobby!Możesz coś o tym napisać.Napewno będzie ciekawie.3maj się!! |
14.02.2005 :: 15:44 :: 195.136.186.3 Misiek Dzięki za komenty ja terz będe się odwdzięczał NarX![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |